Glas, vin og Zalto glas

Har du et svagt punkt for gode vine? Er du vild med lækker smag? Så vil du med garanti kunne lide denne artikel. Vi vil nemlig sætte fokus på, hvordan et fokus på eksklusive vinglas kan styrke din oplevelse. Vi vil kigge på forskellige typer af glas, sammenligne og komme med en række anbefalinger. Samtidig vil vi kigge på, hvordan særligt Zalto glas er en klasse for sig selv.

Vinglas, bourgogne glas og den gode vinsmag

Vi kan nok alle blive enige om, at der er stor forskel på vin. Der er forskel på, om vinen kommer fra Frankrig, Italien eller måske Australien, og hvilke druer der er blevet brugt, og hvordan disse er blevet håndteret. Hele hemmeligheden ligger i vinglasset. Lige som med vin, ja så er et vinglas ikke bare et vinglas – nej der er stor forskel på det enkelte vinglas. Hvis vi eksempelvis anskuer bourgogne glasset til at starte med:

Dette glas er et af de mest populære vinglas, da det ofte er karakteriseret som at være et glas til mere karakterfulde, kraftige og ‘tunge’ vine. Her vil vi gerne fremhæve ét glas, der synes at være over alle andre: Zalto bourgogne glasset. Glasset kan indeholde omkring én liter ving (vildt), og så har Zalto lavet glasset af det pureste krystal. Det betyder, at glassene er skinnende, funklende og særdeles let og tyndt. Bourgogne glasset er et glas af stort format, og et perfekt værktøj til den sande vinelsker.

Kort om Zalto:

Zalto er en østrigsk glasproducent, der i 2006 udgav kollektionen Denk’art. Den består af omkring 15 forskellige glas – heriblandt Zalto Champagne glas, Zalto hvidvinsglas, Zalto Bordeaux glas  og Zalto Universal glas. Det er en glaskollektion, der har taget verden med storm. Den har overrasket, udfordret og tryllebundet mange vineksperter verden over. Målet var at fremstille verdens bedste vinglas. Zalto Denk’art er testet og afprøvet ‘på egen krop’ – og det passer, hvad eksperterne siger: Det er en glaskollektion ud over det sædvanlige.

Vi kan derfor varmt anbefale at gå i krig med disse glas. Køb Zalto glassene her. Rigtig god fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *